Αριθ. Πρωτ.787

Με αφορμή το περιστατικό της τριήμερης παύσης λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου «Πορφυριάδα» στο Καρλόβασι, λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης από προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην Εσωτερική Ηλεκτρική Εγκατάσταση (Ε.Η.Ε), ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Σάμου & Ικαρίας θα ήθελε να ενημερώσει για τα παρακάτω.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 18:35

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2016

Συνάδελφε

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. στις 16/1/2017 ορίστηκε η ημερομηνία της ετήσιας γενικής συνέλευσης μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12/2/2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ στο Μαλαγαρι Σάμου και ώρα 9:30 π.μ.

Aρ.Πρ.: 300

Αθήνα 8/5/2015

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA CHANNEL στις 6/5/2015, όπου για μία ακόμη φορά ο κλάδος των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (κλάδος αυτοαπασχολούμενων και πολύ μικρών επιχειρήσεων) «στοχοποιείται» ως κλάδος φοροφυγάδων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω.

Το σωματείο μας βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει στις 4 Οκτωβρίου 2014 το περιφερειακό κλιμάκιο της ομοσπονδίας μας (ΠΟΣΕΗ) με την συμμετοχή αρκετών σωματείων από όλο το Αιγαίο ( ΣΕΗ ΛΗΜΝΟΥ, ΣΕΗ ΛΕΣΒΟΥ, ΣΕΗ ΧΙΟΥ, ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ, ΣΕΗ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΣΕΗ ΝΑΞΟΥ, ΣΕΗ ΠΑΡΟΥ, ΣΕΗ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΣΕΗ ΣΥΡΟΥ, ΣΕΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ).

Tο συνέδριο θα γίνει στο Ξενοδοχείο Σάμος με ώρα έναρξης 10:00 το πρωί. Το συνέδριο θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους πολλές και μεγάλες εταιρείες του χώρου μας.

Στο εργατικό κέντρου Σάμου πραγματοποιήθηκε στις 9/2/2014 η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν το επάγγελμα μας και το σωματείο μας . Στο τέλος ο παππούς του σωματείου μας έκοψε την βασιλόπιτα με τυχερό που βρήκε το φλουρί τον συνάδελφο Νίκο Πέτσογλου.

Σελίδα 1 από 2

Σ.Ε.Η. Σάμου

Σύνδεσμος Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Σάμου

ΤΘ Α18 Mαλαγάρι

83100 Σάμος

Π.Ο.Σ.Ε.Η.

Το site του Γιώργου Σαρρή

Χρήσιμη ιστοσελίδα για ηλεκτρολόγους & καταναλωτές

©2019 ΣΕΗ Σάμου. All Rights Reserved. By New Age IT